TELEFON COMENZI 0341 993
LUNI-SAMBATA 09:00—20:00

1. Acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare
Prin folosirea serviciului web www.hermes-delivery.ro utilizatorul declară ca este de acord cu termenii și condițiile listate mai jos. Vă rugăm citiți cu atenție și daca nu sunteți de acord cu ceva din conținut vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact înainte de a întreprinde orice acțiune de natură comercială. Utilizarea site-ului făra acceptul termenilor și condițiilor de mai jos este strict interzisă. Vă mulțumim!

2. Accesul la site
Hermes Delivery acordă permisiunea de a utiliza site-ul numai pentru uz personal, necomercial și nu veți copia, distribui, reproduce, publica sau expune orice parte a site-ului, prin orice mijloc (mediu), fără autorizația prealabilă scrisă Hermes. Este interzisă afișarea sau transmiterea oricărui fel de material cu conținut amenințător, fals, abuziv, licențios, vulgar sau orice alt material ce poate constitui un mod de a incălca legea. Este interzisă folosirea site-ului în scop publicitar.

3. Confidențialitate și informații personale
Hermes Delivery garantează protejarea confidențialității informațiilor personale, precum numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail, pe care clienții le furnizează pe site-ul nostru. Orice informație prezentată pe site este supusă politicii de confidențialitate a firmei.
Mai multe informații puteți regăsi accesând Politica de confidențialitate.

4. Contul dumneavoastră
În scopul de a accesa anumite caracteristici ale site-ului, este necesară crearea unui cont. Așa cum este specificat în formularul de înregistrare al site-ului trebuie să furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră. Actualizați ori de câte ori este nevoie datele dumneavoastră de înregistrare. Hermes Delivery își rezervă dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi sau comenzi care nu respecta politica firmei.

5. Contul dumneavoastră
Prețurile prezentate includ TVA (9%), cu excepția băuturilor alcoolice (de exemplu: bere). Prețul de achizitie prezentat pe bonul fiscal / factură va fi același cu cel prezentat pe website la momentul achiziției. Plata produselor se efectuează în numerar, prin card debit / credit la livrarea produsului sau prin card debit / credit la plasarea comenzii online. Plata la livrare: comanda se achită reprezentantului Hermes Delivery în momentul livrării comenzii prin plata ramburs. Plata online: comanda se achită cu cardul bancar prin intermediul Plati Online www.plationline.ro . În cazul în care ați ales metoda de plată cu ajutorul cardului bancar, este necesar să completați un formular cu informații despre cardul dumneavoastră, pe o pagină securizată a procesatorului plationline.ro.

6. Preluarea și livrarea comenzilor
Comenzile realizate telefonic prin operatorul de call center sau online prin intermediul website-ului, aplicațiilor se consideră comenzi ferme, fapt pentru care intră sub incidenta contractului verbal.
Apelurile telefonice sunt înregistrate în totalitate. Pentru a satisface în totalitate cerințele clienților noștri ne rezervăm dreptul de a verifica telefonic corectitudinea datelor oferite de client.
Livrarea comenzilor se face intr-un timp estimat de aproximativ 50 – 70 minute. Timpul de livrare poate varia in functie de fluxul de comenzi, conditiile de trafic sau cele meteo. Livrarea este gratuita in orasul Constanta si zonele limitrofe. Comanda minima acceptata pentru produsele comandate pe site-ul hermes-delivery.ro este de 30 lei. Prețurile produselor sunt cele afișate pentru fiecare produs in parte. Hermes Delivery va putea desfășura orice campanie promoțională referitoare la produsele afișate pe site, promoții ale căror condiții vor fi stabilite în întregime de către Hermes Delivery. Prețurile produselor sunt exprimate în RON și includ TVA.

7. Calitatea produselor
Produsele de delivery comercializate de Hermes Delivery sunt preparate în bucătăria noastră , în baza unei comenzi. Toate produsele sunt gustate zilnic pentru a garanta calitatea și valabilitatea acestora. Produsele noastre sunt preparate respectând normele igenice și sanitare în conformitate cu normele în vigoare Dimensiunile și gramajele comunicate prin intermediul site- ului și a materialelor ce au caracter promoțional au fost calculate în momentul redactării rețetarului. In fapt acestea pot varia în functie de sezon, condiții climaterice sau tehnice și se vor considera acceptabile într-o tolerantă de /- 10%.

8. Anulări comenzi
În cazul anulării unei comenzi, trebuie să ne contactați în cel mai scurt timp la numărul de telefon 0736.877.000 transmițând numărul comenzii.

9. Promoții și concursuri
Promoțiile și concursurile care se desfășoară pe site respectă regulamentele create de Hermes Delivery. Acestea sunt aduse la cunoștință utilizatorilor prin intermediul site-ului propriu, prin mesaje de poștă electronică, prin reclame, prin social media sau prin campanii de promovare indoor sau outdoor. Promoțiile prezentate sunt valabile în perioada de timp menționată, iar în cazul în care nu este specificată o perioadă de timp, acestea sunt valabile în limita stocului disponibil. Hermes Delivery își asuma dreptul de a întrerupe sau anula o promoție în orice moment, fără nici o notificare prealabilă. Anumite oferte nu sunt valabile in zile de sarbatoare sau zile libere legale, mai multe detalii la numarul de telefon 0736.877.000;

10. Dispoziții finale
Întreg conținutul acestui site poate fi modificat și vă este expus fără a se oferi nicio garanție de nici un fel, fie aceasta expresă sau implicită. Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni termenii și condițiile de utilizare. Hermes Delivery face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această prezentare.

Pentru orice nelămuriri sau eventuale clarificări va stăm la dispoziție cu un mesaj la adresa office_hermes@yahoo.com

Cos cumparaturi

0
image/svg+xml

Nu sunt produse in cos.

Continua cumparaturile
0
COS
  • Nu exista produse in cos.