TELEFON COMENZI 0341 993
LUNI-SAMBATA 09:00—20:00

POLITICA DE SECURITATE: CÂT DE SIGUR ESTE PENTRU MINE SĂ PLĂTESC ON-LINE?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plăţi on-line oferite de plationline.ro . Riscurile asociate unei plăţi on-line sunt:

• Datele personale introduse pentru completarea comenzii să intre în posesia unor terţe părţi şi să fie abuziv folosite – Hermes Delivery şi plationline.ro garantează securitatea sistemelor sale informatice. Citeşte şi „Politica de confidenţialitate” pentru mai multe informaţii despre subiect.

• Datele în cazul plăţilor prin card bancar – număr de card, data expirării, etc. – să intre în posesia unor terţe părţi şi să fie abuziv folosite. În cazul plăţii on-line prin plationline nici o informaţie legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele www.plationline.ro, acestea fiind direct introduse în sistemele Visa sau MasterCard, după caz. În plus, în cazul în care cardul tău a fost emis de către o bancă certificată în sistemul „3-D Secure”, autorizarea tranzacţiei se face doar după autentificarea ta în acest sistem – introducerea unui cod/parola secretă ştiută numai de către tine, similar codului PIN la tranzacţiile de la ATM. Citeşte „Verified by Visa” şi „SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul „3-D Secure”.

Cos cumparaturi

0
image/svg+xml

Nu sunt produse in cos.

Continua cumparaturile
0
COS
  • Nu exista produse in cos.