TELEFON COMENZI 0341 993
LUNI-SAMBATA 09:00—20:00

Pentru a achita și a intra în posesia produselor comandate pe site-ul www.hermes-delivery.ro ai la dispoziţie mai multe opţiuni:

Modalităţi de livrare:

1. Preluare personală a produselor de la sediul magazinului:

Produsele comandate pe site-ul www.hermes-delivery.ro pot fi preluate personal de la restaurantuntul din Constanta, de la punctul de lucru aflat în Strada Soseaua Mangaliei nr 84, incinta Doraly Mall, de luni până sambata, în intervalul orar 09.00 – 20.00. Pentru orice informaţii legate de starea comenzii tale, ne poţi contacta la numărul de telefon 0725 421 106.

2. Livrare prin curier:

Produsele comandate pe site-ul www.hermes-delivery.ro pot fi livrate prin intermediul serviciilor furnizate de către Hermes Delivery. Livrarea se efectuează în termen 1h-2h, cu excepția zilelor nelucrătoare. Acest termen poate fi modificat din motive independente de voinţa noastră.

Livrarea este gratuita in orasul Constanta si zonele limitrofe.

Comanda minima acceptata pentru produsele comandate pe site-ul hermes-delivery.ro este de 30 lei.

Modalităţi de plată:

1. Plată numerar/ramburs:

Plata se face numerar în lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul magazinului Hermes Delivery. În cazul livrării produselor la domiciliu, plata se va face către agentul de curierat care efectuează livrarea.

2. Plata cu cardul la preluarea produselor din magazin:

La preluarea produselor de la sediul magazinului Hermes Delivery se poate plăti cu card bancar emis sub sigla Visa şi MasterCard (inclusiv Maestro), prin intermediul terminalului POS existent.

În cazul în care cardul utilizat nu are activată opţiunea de introducere a codului PIN în momentul plăţii, este necesar ca persoana care efectuează plata să fie posesorul cardului şi să se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnătura, care trebuie să corespundă cu cea existentă pe card.

3. Plata on-line cu cardul:

Este posibilă efectuarea plăţii on-line cu card bancar în condiţii de siguranţă deplină (pentru detalii, verifică şi secţiunea “Politica de securitate”). Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod VV2/CVC2). În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decat RON, tranzacţiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.

Pentru plata prin card, tranzactia va aparea pe extrasul de card cu denumirea de hermes-delivery.ro

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacţii.

Pentru asigurarea securităţii tranzacţiilor, www.hermes-delivery.ro foloseşte platforma www.plationline.ro. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plata www.plationline.ro www.hermes-delivery.ro nu solicită şi nu stocheaza detalii referitoare la cardurile utilizate (pentru detalii, verifică şi secţiunea “Politica de securitate”).

Cos cumparaturi

0
image/svg+xml

Nu sunt produse in cos.

Continua cumparaturile
0
COS
  • Nu exista produse in cos.